Wij (ver)bouwen uw badkamer naar uw wensen. Of het nu een renovatie is van een oude badkamer of het is een compleet nieuwe badkamer, alles is mogelijk.

Wij verbouwen uw badkamer vanaf de start tot en met de oplevering.

Vanaf dag 1 komt er een vakman die uw oude badkamer verwijderd en de nieuwe badkamer installeert. Alle bewerkingen worden aanéénsluitend uitgevoerd, wat een snelle afwerking van de werkzaamheden bevordert.

Direct bij start werk worden de vloer en de trap afgedekt, zodat onnodige beschadigingen en vieze vlekken uitblijven.

Na de oplevering wordt dit uiteraard ook weer door ons verwijderd.

Onze werknemers zorgen aan het eind van iedere werkdag dat de hal, trap e.d weer netjes veegschoon zijn, zodat u zo min mogelijk hinder van de werkzaamheden zult ondervinden. 

De gemiddelde duur van de werkzaamheden is 10 tot 12 dagen.   

Wilt u uw toilet verfraaien of vernieuwen, twijfelt u dan niet om ons te bellen. Naar gelang uw wensen worden de werkzaamheden verricht.

De werkzaamheden worden door één medewerker uitgevoerd. Voor een complete verbouwing met bijvoorbeeld: een inbouw (vrijhangend?) closet, hoekfontein, tegelwerk en een verlaagd plafond met spot, moet u rekenen op 3 tot 4 werkdagen. 

Ons personeel dekt direct na binnenkomst de vloer af en zorgt na iedere werkdag en bij de oplevering dat de hal en wc-ruimte er weer netjes uitzien.    

 

 

Voor actuele actie kijk op de aanbiedingen pagina.