Onze wandtegels worden geleverd door het

JULIUS VAN DE WERF  


www.juliusvandewerf.nl


U overweegt tegels te gebruiken. Een goede keus, want met tegels creëert u werkelijk elke gewenste sfeer. Van mediterrane warmte tot trendy hightech en van tijdloze gezelligheid tot rustgevend klassiek. Bovendien zijn tegels duurzaam, schoon, zeer behaaglijk - zeker met vloerverwarming - en kunnen ze op veel plaatsen en manieren worden toegepast. Eigenlijk is alles mogelijk

Want een perfect resultaat vraagt om vakmensen. En dat realiseren wij voor u.

Woonkamer
Voor uw woonkamer bieden wij tegels in allerlei kleuren, formaten met een grote diversiteit in uitstraling. Naast de zeer bekende merken Mosa, Sphinx en Villeroy & Boch voeren wij ook diverse merken van buitenlandse leveranciers. Prachtige structuren en materialen uit bijvoorbeeld Spanje en Italië. Hieronder ziet u slechts een paar voorbeelden, maar laat u overtuigen door ons vakmanschap.

Badkamer 
Stelt u zich eens voor… U wordt 's ochtends wakker, loopt naar de badkamer en voelt dat u langzaam maar
zeker weer tot leven komt. Het verkwikkende water geeft u een heerlijk gevoel… het wordt weer een geweldige dag! De badkamer wordt steeds belangrijker voor mensen als een plek van rust en relaxen. Kijk hier voor de diverse mogelijkheden en kom eens langs bij onze showroom.

Keuken
Tegels voor uw keuken lijkt op het eerste gezicht misschien gemakkelijk, maar schijn bedriegt. Het kiezen van de juiste tegel vraagt om een deskundig advies. Kom daarom naar de ons om samen te kijken, te overleggen en te kiezen!

Trends
De trends van dit moment zijn:

  • Smalle vloerstroken die ook op de wand worden toegepast; 
  • Houtstructuren, met name ook weer stroken in verschillende afmetingen; 
  • LED-verlichting; 
  • Groot formaat, in 60x60 cm is er bijvoorbeeld volop keus